19 Nisan 2010 Pazartesi

Uzun Bir Aradan Sonra..

Uzun bir aradan sonra merhaba.. Ne kadar tembel birisiyim ben ya..Biricik kızım Ayşe Ceren'in yazacak o kadar hikayesi oldu ki aradan bu kadar zaman geçti hiç birisini yazamadım. Ayşe'm 21 aylık çok hareketli bir kız oldu. İlk emeklemeye başlaması, dişlerinin çıkması, yürümeye başlaması, ağzından çıkan ilk kelimeler hepsi her anne baba gibi bizim için de çok özel ve çook mutluluk vericiydi. Allah'ım daha güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah.
Ayşe Ceren neler yapmadı ki.. ilk aklıma gelenler; fırını en yüksek derecede çalıştırıp içindeki yağlı kağıtla alev alması, bulaşık makinesinin gider borusunu lavobonun altında çıkarıp evi su bastırmaya teşebbüsü, biberonundaki sütü bütün eve fışkırtması (ki bunu hala yapmayı deniyor), sandalyeden masaya çıkıp masadaki zeytinyağı şişesini açıp boca etmesi, fırının kapağını açıp üzerine basarak ocağa çıkmaya çalışmalar vs. vs. bizim evde her gün bir heyecan bir atraksiyon..
Rabbim başına bir iş gelmeden büyümesini nasip etsin inşallah..

2 yorum:

Kbr-Bhdr dedi ki...

hahah süpermiş ayşe ceren:)) acıkkta muzur sankim:) rabbim size bağışlasın onu inş.

Ayşe Ceren dedi ki...

Aman ya rabbim güzelliğe bak görmedim ömrümde bundan daha şekerini. Bal mıdır baldan tatlı mıdır nedir? Güncel fotoğrafları da bekliyoruz, yakından takip ediyoruz. Fanatiği oldum bu kızın.